10/01/2013

saje sajee


Assalamualaikum and hye !

Sedar tak sedar aku dah habis sem 1. Rasa cepat jaa masa berlalu. Macam baru semalam aku salam, hug, kiss pipi mak dengan ayah masa  hantar aku daftar masuk kolej terchentaaa ! 

Macam baru semalam aku nak hye2 dengan  housemate, classmate andddd, soulmate yang insyaallah akan kekal sampai bila2. 

Soulmate yang selalu buat aku rindu nak tengok dia buat muka comel kelip2 mata, ehhhehehe. 

Daaan, tolong jangan tak percaya kalau aku cakap hari nih , Jumaat, 11.01.2013, dah genap seminggu aku daftar kolej untuk sem 2. Dah 4 hari aku start belajaau untuk sem 2 nih. Waaaah, kejap gilee masa berlalu. 

Berlalu, dan terus berlalu, hahahaha, apakahhhh?
 
Dah masuk sem 2 nih, ada azam yang aku simpan dalam hati. Azam apee? Eyy, kan dah cakap simpan dalam hati, soo biar dalam hati yolaaa. Kecek banyak pulook muu nih.

Hehe, biar aku dengan hati nih jee tahu apa yang aku harap harap kan untuk sem 2 nih. Peace !

Overall jadual kelas this sem tkdela pack sangat. Boleh2 laa. Nak study kann, kena redha. Terima apa adanyaa. 

Cumanya banyak lecturer yang dah bertukar.  Cara mengajar pon dah tak sama. Soo, aku kena pandai2 adapt dengan perubahan nih. 

Budak rumah, still yang sama, yang otak gila2, yang tak pernah lokek idea, ada jaa yang nak dicerita. 

Budak kelas, 4 orang dah hilang, haha. Missing in action. Tetiba jaa. Kalau baca post aku nih, aku nak wish all the best dan jangan gatai2 nak lupa classmates kekk sini.

kakak takkan lupa jasa mak dengan ayah :)



gambar hiasan. nak tahu cerita di sebaliknya  ? tungguuuuuu ~


Bye pretyy ugly froggy !